2021-01-16 07:13:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Könnyen lehet, hogy nagyobb veszteség érheti

Napi horoszkóp január 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

A mai nap tényleg az ön napja lehet. Nemcsak azért, mert olyan dolgokban vehet részt, amik valóban nagyon fontosak önnek, hanem azért is, mert biztos sikerre számíthat.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Jól teszi, ha a mai napját alaposan megtervezi, és tartja is magát hozzá. A szabadidős programok is igénylik a szervezettséget, különösen akkor, ha nagyobb társaságot kell összetartania. Még így is lesz szerepe a véletlennek!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Jobb lenne, ha legalább ma nem idegeskedne. Az utóbbi hetekben nem múlt el nap munka és feszültségek nélkül. Most ideje már legalább a hétvégén lazítania. Van, ami épp úgy oldódik meg, hogy nem tesz semmit.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ne bánkódjon: fogadja el, ha néha nem úgy sikerülnek a dolgok, mint azt remélte, eltervezte. A hozzáállásán, az értékelésén múlik a legtöbb. Ráadásul ami ma kudarcnak tűnik, arról rövidesen kiderülhet, hogy valójában kedvező fordulat volt.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Hajlamos lehet túlidegeskedni a dolgokat. Legalább azt hagyja, hogy a családtagjai segítsenek. Vegye észre, hogy valaki szívesen levenné a válláról a terhek egy részét. Ha nem kellene még ezért is önnel csatáznia...


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Eddig halogatott egy fontos beszélgetést, de most itt az idő, és a legjobb lehetőség, hogy túl legyen rajta. Meglátja, nem is lesz olyan kellemetlen kimondani, ami már régóta érlelődött önben. Könnyítsen a lelkén!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Hűségre és igazságosságra törekszik a kapcsolatában is. Ámde, ez az igazság sokszor nagyon is csak az öné. Hallja meg a társa véleményét, akaratát is! Csak így alakulhat ki az óhajtott harmónia önök között!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Halak-hold miatt ma nagyon felerősödnek a megérzései. Olyasmiben is megláthatja az összefüggéseket, amelyek eddig rejtve voltak ön előtt. Értékes felismerései lesznek! Érdemes ma asztrológiai vagy pszichológiával kapcsolatos könyveket olvasnia.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Kissé zűrzavaros napokat tudhat maga mögött: valahogy úgy érzi, semmi nem megy most úgy, mint azokban a bizonyos régi szép időkben. Van azonban valami, ami ma jobb, mint akkor. Gondoljon a párkapcsolatára!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma legyen óvatos a bevásárlásnál. Könnyen lehet, hogy nagyobb veszteség érheti, akár azért, mert valami olyasmit vesz, amire nincs is igazán szüksége, vagy akár azért is, mert el is veszítheti az értékeit.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Úgy érzi, kritikus szemek nézik, bírálják minden tettét. Nem kell törődnie velük, csupán azzal, amiben lát némi jogosságot. De ha úgy véli, hogy valaki csak a saját irigysége miatt kritizálja, kérje ki magának!


Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold a Halak jegyén halad keresztül. Ma nagyon is álmodozó hangulatban van, szíve szerint az egész napot egy takaróba burkolózva, a kanapén töltené. Pedig jól tenné, ha mozogna egy kicsit: felfrissülne, és az elmúlt napok eseményeit is más színben látná!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: